KOMO ondertekent Bestuursakkoord digiGO

09-10-2024

Op 16 oktober 2024 ondertekent KOMO, samen met zo’n 40 andere stakeholders uit de ontwerp-, bouw-, en technieksector, het Bestuursakkoord Digitale Gebouwde Omgeving.

Met dit akkoord zetten we twintig concrete beleidsmaatregelen in gang die de digitale samenwerking binnen verschillende ketens verbeteren. Zo gaan we met meer standaardisatie en het verbeteren van de uitwisseling van data de grote maatschappelijke uitdagingen in Nederland efficiënter aanpakken. Denk aan het aanjagen van woningbouw, verduurzaming, infrastructuuronderhoud en de energietransitie.

Als ondertekenaar spelen wij ook een directe rol bij de verdere invulling en implementatie van deze beleidsmaatregelen. Dat doen we in de vorm van concrete projecten en zogenoemde ‘digiDeals’. Zo zorgen we er als publieke en private organisaties voor dat we slimmer en sneller digitaal gaan samenwerken, samen met de hele keten.

Benieuwd hoe we dit doen? Of wellicht wil uw organisatie hierbij ook aan haken. Kom dan naar de digiGO D-Day op 16 oktober in Spant! in Bussum.

Klik hier voor het programma en om u in te schrijven.

 

Menu sluiten
KOMO